Amazing Blue Journey with Beautiful Emotinal Trance Mix [Great Space Hd]
Music: Oen Bearen and Tranceye – Goodnight my Everything (Chasing Dreams Emotional Intro Mix)

20 COMMENTS

  1. are the stars out tonight?… yes!!!… yes they are! but these moon scenes was done in a studio during the day, thats why you couldn't see them… nice video all the same…

  2. Ingkang Kinurmatan Penjelajah Planet,

    Kito suyut saestu kaliyan Panjenengan ingkang njagi Supados Poro manungso saged nggadahi keadilan wonten palemahan, Langit Kasultanan Ngayugyakarto ugi bagian saking (kito sebut : donya) world, Lemah kasultanan ugi bagian saking donya (world), samudra Kasultanan Ingkang poro nelayan utawi tani Samudro madosi gegesangan ugi bagiyan saking donya (world)

    Prakara Meniko Sampun Kito Jelasaken

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here